بررسی گوشی ناتینگ فون 1

کمپانی ناتینگ

شرکت ناتینگ یک شرکت بریتانیی بوده که بنیان گذارش آقای کارل پی همان هم بنیان گذار شرکت وان پلاس است که به دلیل مشکلات به وجود آمده در کمپانی وان پلاس استعفا داده و شرکت خود یعنی ناتینگ را تاسیس کرد و اولین محصول خود را با تولید ایرپاد تمام بی سیم با ساختاری متفاوت وارد بازار کرد.

بررسی گوشی ناتینگ

بدنه این گوشی شباهت زیادی به آیفون سری 12 دارد زیرا ناتینگ از صفحه نمایش تخت و فریم مکعبی استفاده کرده است. حاشیه صفحه نمایش این گوشی بر خلاف گوشی های سامسونگ و شیائومی از میزان یکسانی برخوردار میباشد همچنین این گوشی از فناوری ضد آب بودن بهره نبرده است و تنها از فناوری IP58 که مقاومت در برابر باران و گرد و خاک است بهره میبرد.

طراحی ناتینگ فون 1

طراحی منحصر به فرد پشت بک کاور گوشی ناتینگ که از 900 عدد LED  ساخته شده است که شامل 486 ردیف و هر ردیف 2 عدد LED وجود دارد. این ال ای دی ها متناسب نوع زنگ و یا هشدار یا پیغام های دریافتی گوشی شما روشن و خاموش میشوند. البته میتوانید تنظیمات روشن و خاموش بودن این نور را شما تعیین کنید همچنین امکان کم و زیاد کردن نورهم وجود دارد.

همچنین یک نور قرمز چمک زن در پشت این گوشی وجود دارد که موقع فیلم برداری با گوشی روشن میشوند که در تنظیمات گوشی میبایست گزینه light recording  را فعال کنید.

همچنین در هنگام عکاسی یا فیلم برداری میتوانید از این LED  ها برای تابش نور به جسم البته اگرجسم نزدیک باشد استفاده کنید.

این LED  ها با صدای موزیک شما به رقص نور در میایند حتی اگه در گیم یا در حال اینستاگردی باشید با صدایی که از اسپیکر شما خارج میشود به حرکت در می آیند.

وجود این نور در گوشی ناتینگ با داشتن جذابیت ممکن است بعد از مدتی برای کاربر تکراری یا خسته کننده باشد چون همونطور که بالا اشاره کردیم باید نور این LED  به طور دستی کم و زیاد کنید.

امنیت ناتینگ 1

این گوشی دو طریق حسگر اثرانگشت و تشخیص چهره باز میشود. حسگر اثر انگشت در زیر صفحه قرارد دارد و از دقت خوبی برخوردار است و برای گذاشتن انگشت لازم نیست حتما گوشی را روشن کنید چون در حالت خاموش یک دایره سفید رنگ در پایین برای قرار گرفتن انگشت به شما نشان داده میشود با یک ویبره بسیار دلپذیر گوشی باز می‌شود.

همانقدر که حسگر اثر انگشت به خوبی کار می‌کند حسگر تشخیص چهره بسیار ضعیف است به طوری که باید چندین بار تلاش کنید و یا حتما از زاویه خاصی چهره شما را تشخیص دهد.

صفحه نمایش

این برند برای صفحه نمایش 6.55 اینچی خود از کیفیت اولد استفاده کرده که نرخ نوسازی آن 120 هرتز اعلام شده و دقت رنگ این گوشی بسیار بالا است و از کیفیت خوبی برخوردار است که به کاربر حس خوبی را منتقل می‌کند.

سخت افزار ناتینگ 1

ناتینگ در بخش سخت افزاری از یک تراشه اسنپ دراگون ( G+778) استفاده میکند که در مقایسه با مدل هایی که پلاس نیستند خیلی بهتر است.

این گوشی بازی های سنگین رو به خوبی اجرا میکند یعنی روی گرافیک مدیوم با پایداری نسبی حدودا روی نرخ 45 فریم بر ثانیه اجرا میکند و بعد گذشت زمان 5 دقیقه گوشی کمی گرم می‌شود اما این گرما عادی بوده و اصلا آزار دهنده نیست.

باتری 4500 میلی آمپری این گوشی عملکرد متوسط رو به بالا دارد. این گوشی میتواند ویدیوئی که کیفیت P720 دارد را با روشنایی 200 نیت 25 ساعت پخش کند که این زمان از گوشی رقیب خود S20 FE  بیشتر است.

شارژ گوشی در عرض یک ساعت و چهل دقیقه صفر تا 100 شارژ میشود. البته این شرکت شارژر را از محتویات جعبه حذف کرده و باید بطور جداگانه تهیه کنید.

شارژر وایرلس از ویژگی های مهم این گوشی است که میتوانید با شارژر های وایرلس با قدرت 14 وات گوشی را شارژ کنید.

دوربین ناتینگ1

دوربین اصلی از یک حسگر IMX766 SONY با لنز واید و دوربین دوم هم از حسگر JN1 SAMSUNG با لنز الترا واید استفاده میکند که هر دوی آنها از وضوح 50 مگاپیکسلی بهره میبرند.

این دوربین اصلی کیفیت بسیار خوبی در شرایط نوری مناسب دارد ولی گستره دینامیکی آن کمی محدود است و رنگ هایی مثل قرمز را به رنگ سرخ آبی نشان میدهد که در گوشی S21 FE  این مشکل وجود ندارد اما سطح جزییات عکس در هر دو گوشی یکی است.

البته لازم به ذکر است که عکاسی در محیط تاریک با گوشی ناتینگ آنچنان باب میل نیست این در صورتی است که در گوشی S21 FE  جزییات بهتری  در تاریکی نمایش داده میشود. که امیدواریم در آپدیت های بعدی این مشکلات را برطرف کند.

دوربین سلفی یک وضوح 16 مگاپیکسلی دارد و از حسگر imx471  استفاده میکند که تا کنون از این حسگر در چند گوشی وان پلاس استفاده شده است.

همچنین در ثبت تصاویر سلفی رنگ ها را با غلظت بیشتر و جزییات بیشتر در پس زمینه به ثبت میرساند.

جمع بندی

به طور کلی ناتینگ در اولین تولید گوشی هوشمند خود بسیار خوب عمل کرده است.

از نقاط قوت این گوشی میتوانیم به کیفیت ساخت بالا، صفحه نمایش دقیق ، دوربین با کیفیت ، ویبره فوق العاده و مهم تر از همه نور پردازی گلیف در پشت گوشی اشاره کنیم و میتوان گفت ناتینگ بعد از سالها یک گوشی هوشمند متفاوت به دنیا معرفی کرد که در این میان کاربردی هم است که جای صحبت زیادی در نحوه طراحی آن پیش آورده است.
البته شایان به ذکر است معایب دیگر همچون نبود شارژر، عدم تشخیص درست رنگ در بعضی موارد باعث شده برای خرید این گوشی در این بازه قیمتی برای کاربر تردید به وجود بیاورد.